Over mij

Leuk dat je deze pagina bekijkt! Mijn naam is Jeanette van Groeningen. Ik ben 12 jaar geleden met mijn praktijk begonnen. Elk kind en iedere (jong)volwassene verdient het om die begeleiding te krijgen die nodig is om goed te kunnen ontwikkelen.

Jeanette van Groeningen

Mijn achtergrond​

De ontwikkeling van kinderen en jongeren heb ik altijd al interessant gevonden. Om dit proces – in situaties waarin de ontwikkeling niet vanzelf gaat – op een professionele manier te kunnen ondersteunen, ben ik mij gaan specialiseren in kinder- en jeugdcoaching. Daar heb ik na verloop van tijd ook individuele coaching, rouw- en verliesbegeleiding, ACT en mindfulness aan toegevoegd.

Mijn missie is om kinderen en jongeren, hun ouders en volwassenen op een goede manier door diverse fases van het leven heen te begeleiden, ze sterker te maken en te laten groeien. Dat doe ik met grote betrokkenheid, persoonlijke aandacht, deskundigheid en… veel plezier!

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je vragen die ik in de afgelopen jaren regelmatig voorbij heb horen komen bij een eerste kennismaking. Er zitten ook vragen van kinderen tussen.

Wat ik achteraf van veel cliënten te horen krijg, is dat ik goed ingeschat heb wat ze nodig hebben. Een traject duurt bij mij dan ook nooit te lang. Ik ben voor het minimaliseren van de hulp, maar ook voor het  maximaliseren van wat nodig is.

Ook ben ik rustig en kan ik goed luisteren.

Oplossingsgericht! Hoe ik dat precies aanpak, stem ik met jou af. Mijn werkwijze is op maat, omdat iedereen anders is.

Kennismaken

Wil je kennis met me maken? Gewoon om even van gedachten te wisselen of om al direct met een traject te starten? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.